Om iedereen kennis te kunnen laten maken met kindercoaching in het algemeen en mijn manier van werken bied ik de volgende diensten gratis aan:

 

* Het E-book; Je kind & ADD. (10 tips voor thuis) waarin de tips staan beschreven die ik geef aan (beelddenkende) coachees en hun ouders. Je kunt hem vanaf nu aanvragen via info@Zichtbaar-Kind.nl onder vermelding van aanvraag E-book. Ik stuur hem dan zo snel mogelijk naar je toe!.

 

* Eén keer per maand een kindercoachspreekuur.  U kunt dan terecht voor vragen over uw kind, tips tbv opvoedondersteuning, het inzien van werkboeken Ik Leer Leren, Ik leer Anders, kennismaken met de praktijkruimte etc. Het kindercoachspreekuur vind plaats op de 1e dinsdag van de maand maar kijk voor de actuele data op de facebookpagina van Zichtbaar-Kind. Graag wel even aanmelden van te voren zodat ik de analyse van de toegestuurde kindertekening nog kan voorbereiden.

 

* Een telefonisch kennismakingsgesprek. Twijfel of een kindercoach iets voor uw kind en gezinssituatie kan betekenen? Eerst even kijken of het klikt? Meer informatie nodig? Tijdens een kennismakingsgesprek kan dat (maximaal 1/2 uur). Liever persoonlijk kennismaken? Dat kan tijdens het kindercoachspreekuur of maak een andere afspraak.

 

* Het intake-gesprek. Wanneer gestart wordt met een coachtraject worden de kosten voor het intakegesprek ( € 65,00) in mindering gebracht.