Een glas valt om, alles op de grond. “Kijk nou eens wat je gedaan hebt’, roept ik. Bah, wat een kliederzooi, en wie moet het weer opruimen, ik zeker”. Boos loop ik naar de keuken me ondertussen realiserend dat mijn kind dit ook niet expres doet. Maar dat ik ook zeker niet uit mijn slof wil schieten. Daar heb je het weer, het schuldgevoel.  Als ik écht zou doorvoelen wat er aan de hand was zou ik merken dat ik moe ben. Moe van het zorgen voor kinderen en huishouden en alles wat daarbij komt kijken. Briefjes van school, sportclubjes, zwemles, het parttime werken maar ook het mantelzorgen. Wat zou het fijn zijn als ik even een momentje voor mijzelf heb, even iets meer tijd. Nu ben ik al blij dat ik 's ochtends onder de douche kan en wat make-up om mijn gezicht kan smeren.

 

Mijn naam is Conny Marree en ik ben er voor jou. Als sinds ik klein was wilde ik graag moeder worden. Ik wist niet veel dingen zeker maar dat wel. Mijn droom kwam dan ook uit toen ik op mijn 30e moeder werd. Ik vond, en vind, het nog steeds het allerleukste in mijn leven. Maar tegelijkertijd vond ik het ook zwaar. Kinderen opvoeden, een huishouden, baan én een mantelzorgtaak.

 

Nu kan ik zien dat ik mijzelf heel erg vast zette door alles van mijzelf te moeten. ’s Avonds of in het weekend schoonmaken, door de weeks voor anderen zorgen. Ik nam te weinig tijd voor mijzelf om mijzelf op te laden. Even de boel de boel laten deed ik niet. Met als gevolg dat ik altijd maar moe was.  

 

 

Ik gun jou iets anders

Een leven waarin je geniet van je kinderen. Waarin je dingen samen met elkaar kunt doen. Of dat nu is samen opruimen, of een spelletje doen. Een leven waarin er aandacht is voor elkaar maar ook voor ieder als persoon. Waarin iedereen opgeladen en positief aan de dag kan beginnen. Een leven waarin er niet gemopperd, geruzie en gedoe is. Een gezinsleven waarin iedereen ontspannen zichzelf kan zijn om zo de allerbeste versie van zichzelf te worden.

Werkwijze

Wanneer je graag kennis wilt maken met mij en open staat voor coaching hebben we altijd eerst een, vrijblijvend, kennismakingsgesprek. Dit kan zijn via de telefoon of in de praktijk. Vaak kan ik na zo'n gesprek al wat tips meegeven voor thuis. Vervolgens maak ik een voorstel voor coaching passend bij jou en je situatie. Deze ontvang je per mail samen met een intakeformulier, een toestemmingsformulier en algemene voorwaarden. Na maximaal een week kun je aan mij laten weten of je op dit voorstel wilt ingaan.