Vind jij het moederschap soms ook hard werken? Is de werkelijkheid niet zoals je het je vroeger voorstelde? Heeft jouw kind een diagnose AD)H)D? Merk je dat je energie weg lekt door alleen al de dagelijkse gang van zaken en alles en iedereen op de rit te houden?

Lijkt het je heerlijk om weer wat tijd voor jezelf in te plannen maar kun je daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Ben je jezelf kwijtgeraakt in het moederschap en is voor jou moe-der inderdaad de overtreffende trap van moe? Ben je bereid om wat meer tijd aan jezelf te besteden maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?

Herken je jezelf hierin maar merk je tegelijkertijd dat je zielsveel van je kind houdt en dat dat je de energie geeft om toch door te gaan? Je het lastig vind om toe te geven dat je zo moe bent omdat je anders bang bent dat er niemand meer voor je kind op komt? Heb jij het gevoel dat je de enige bent die ziet hoe bijzonder jouw kind eigenlijk is?

 

Hoe fijn zou het zijn als:

* Jij je energie weer kan opbouwen?

* Iedere week even een moment voor jezelf hebt?

* Je een groep zou hebben die dit herkent?

* Deze gelijkgestemden jouw steun zijn als je er weer even doorheen zit?

* Jij je energie weer terug krijgt zodat je met nog meer rust en geduld die moeder kunt zijn die je wilt zijn?

 

Dat kan via de community Hard werken? Hart werken!

In deze (besloten) Facebook groep krijg je wekelijks een opdracht waarbij jij centraal staat. Even de tijd om stil te staan bij wie jezelf bent, wie jij bent als moeder en hoe je die rol wilt invullen. Mooie oefeningen die bestaan uit (schrijf) opdrachten aangevuld met creatief bezig zijn.

 

Ja, dat wil ik wel maar hoe dan?

De community gaat binnenkort (mei 2019) van start. We gaan samen 10 weken aan de slag. Iedere week krijg je van mij een opdracht. Deze werk je voor jezelf uit maar mag ook (graag) gedeeld worden in de Facebook groep. Zo kunnen we elkaar ondersteunen en stimuleren. 

 

Ok, kom maar op; ik ben er klaar voor!

Deze training is nog in ontwikkeling maar je kunt je wel alvast aanmelden via info@Zichtbaar-Kind.nl . Ik stuur je dan gegevens en informatie toe en een verzoek om je toe te laten tot de Facebook groep. 

 

Heb je vragen of wil je meer weten? Een mailtje zie ik snel en beantwoord ik meestal binnen 48 uur! info@Zichtbaar-Kind.nl