Wanneer het leren niet vanzelf gaat en jij als ouder hulp inschakelt heb je vaak al heel veel geprobeerd, van hulp aanbieden, strenger zijn, controleren en confronteren tot loslaten en het hem/haar zelf uit laten zoeken. Dat roept vaak spanning op zowel bij jou als bij je kind. 

 

Omdat je kind vaak wel wéét dat het niet goed gaat, het lastig vindt om hiermee om te gaan kan dit ook negatieve gevoelens over zichzelf losmaken. De een wordt dan stil, verlegen, trekt zich terug; de ander wordt juist boos, onhandelbaar , vertoont brutaal gedrag.  In beide gevallen leidt dit niet tot dat wat jij wilt voor je kind; dat het ontspannen zichzelf kan zijn (en van daaruit het goed gaat doen op school).

 

Dit is de reden dat ik, naast aandacht voor het leren leren (de feitjes; hoe leer jíj nu het beste woordjes, wat is een mindmap etc.) en aandacht voor zijn/haar kwaliteiten, ook een stukje ontspanning toevoeg. Dit gebeurt tijdens de coaching door ontspanningsoefeningen te doen maar ook door de toevoeging van 2 AccesBars behandelingen per coachtraject. 

 

Omdat het voor jouw kind ook plezierig is wanneer jij als ouder goed in je vel zit krijg je bij afname van de beide coachprogramma's ('met plezier en zelfvertrouwen de brugklas door' en 'weer met plezier en zelfvertrouwen naar school') een AccesBars voor één ouder cadeau!

 

Wat een AccesBars behandeling precies inhoudt lees je hier:

 

 

Wat is AccesBars?

 

Wanneer aan mij gevraagd wordt wat AccesBars inhoud vergelijk ik het vaak met een voetreflexbehandeling. AccesBars werkt met  32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. 

 

AccesBars voor is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die;

 

·        Rust en ruimte in het hoofd willen

·        Graag beter slapen en meer innerlijke rust willen

·        Meer energie willen ervaren

·        Behoefte hebben om vanuit hun kern en intuïtie te leven

·        Graag meer zelfvertrouwen hebben

 


Acces Bars is ook zeer goed aan te raden bij stress, burn out, ADHD, ADD, faalangst en andere angsten, hoofdpijn, piekeren, emotionele disbalans, enzovoort.

 

 

 

 

Tijdens de  behandeling:

Na het drinken van een kopje koffie/thee en een korte bespreking van de gewenste veranderingen ga je gekleed en comfortabel onder een deken of dekbed op de massagetafel liggen. Ik start dan met de behandeling door contact te maken met jouw lijf. Ik raak daarbij je hoofd, voeten en handen een tijdje aan. Daarna start ik met het activeren van de reflexpunten. Gedurende 3 a 4 minuten houd ik deze punten vast. Daarna ga ik door naar de volgende greep. Afhankelijk van jouw behoefte kun je tijdens de behandeling praten, stil zijn of mij vertellen wat je ervaart tijdens de behandeling. Het kan zijn dat je in slaap valt (dat is echt geen enkel probleem en gebeurt vaker) of het gevoel hebt dat je af en toe even weg zakt. 

 

Na de behandeling:

De behandeling neemt 1-1,5 uur in beslag. Ik eindig altijd door even je schouders aan te raken. Daarna drinken we samen nog wat en hoor ik graag hoe je de behandeling hebt ervaren.  Het is belangrijk de periode na de behandeling veel water te drinken om vrij gekomen afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

 

 

Acces Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. In het slechtste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Een 1e behandeling

 

Wanneer je voor de 1e keer voor een behandeling komt vraag ik altijd op welk gebied je graag verandering zou willen zien. Veel vrouwen geven aan dat zij graag verbetering zien op lichamelijk gebied (rugklachten, hoofdpijn).  Echter, niet altijd heeft Acces effect op de klachten die in een gesprek naar voren komen. Er wordt dan gedacht dat de behandeling helemaal geen effect heeft gehad.. 

 

Na doorvragen blijkt dan later dat er op de genoemde klachten geen verandering zijn waargenomen maar dat er bijvoorbeeld wél belangrijke beslissingen ten aanzien van werk of relaties zijn genomen.  Ook wordt vaak benoemd dat na een behandeling opmerkingen van anderen niet meer zo hard binnen komen en je bijvoorbeeld duidelijker weet wat wat je zelf wilt.

 

Tijd en investering

 

Een AccesBars behandeling neemt ongeveer 60 minuten in beslag, maar de ervaring leert dat ik vaak langer bezig ben.

Het is dan ook aan te raden om ongeveer 2 uur de tijd te nemen. Ook is het prettig de rest van de dag niet veel meer te plannen om  zo optimaal in het ontspannen gevoel te blijven.

Een behandeling voor volwassenen kost € 57,50

 

Om het ontspannen gevoel vast te houden, echt goed voor jezelf te zorgen, is het aan te raden meerdere behandelingen te boeken. Boek je deze behandelingen in 1x dan ben je voordeliger uit. Een strippenkaart van 5x kost € 275,00

 

 

Spreekt dit je aan en wil je ook graag ervaren wat een behandeling met je doet?

Maak dan een afspraak via info@zichtbaar-kind.nl of stuur een appje naar 06-20816773. 

 

Ik heet je graag van harte welkom aan:

Harderwijkerweg 294

8077 RK in Hulshorst

(coachpraktijk Zichtbaar-Kind, 1e etage garage, rechter blauwe deur de trap op)