Very Important Puber (VIP)

De afgelopen jaren heb ik veel tienermeisjes mogen begeleiden met dit individueel op maat gemaakte traject. Deze meisjes gaven aan: Ik heb: 

 

* Een vol hoofd en veel piekergedachtes

* Het gevoel er niet bij te horen, ik voel me anders

* Een hoge lat voor mijzelf, veel dingen moeten perfect 

* Veel spanning in mijn lijf en blokkeer daardoor

* Weinig zelfvertrouwen en merk dat ik niet ontspannen mijzelf kan zijn

 

In het VIP- pakket ga ik met jouw dochter o.a aan de slag met haar gedachtes. Hoe komt het dat ze zoveel piekergedachtes heeft en waar komen die vandaan. En waarom voelt ze zich anders? Is het realistisch om zoveel verwachtingen van jezelf te hebben of mag het ook een tandje minder? Is goed goed genoeg, mag de lat misschien een béétje lager? Welke situaties roepen spanningen op en waar komt dat vandaan? Wat zijn jouw positieve eigenschappen en hoe kun je die het beste inzetten? Wanneer en hoe ontspant je het beste en hoe dan? 

 

Ik ondersteun het leren ontspannen door meditaties/ontspanningsoefeningen tijdens de coachgesprekken alvast te delen. Daarna volgt een audiobestand zodat er thuis verder geoefend kan worden. Ook de toepassing van AccesBars zorgt ervoor dat spanning beter losgelaten kan worden. Het zorgt ervoor dat spanning beter en sneller ontladen kan worden zodat jouw dochter niet alles op eigen kracht hoeft te doen.

 

Zo bouwen we stapje voor stapje toe naar meer zelfvertrouwen en ontspannen jezelf kunnen zijn. 

"Een tiener die lekker in haar vel zit doet het ook beter op school"

Het VIP-traject bestaat uit:

* Een uitgebreid intake gesprek met ouder(s) en tiener

* Een tussentijdse evaluatie met ouder(s) en tiener

* 5x coachgesprekken met de tiener. 

* 5x een digitaal werkboek waar zelfstandig mee aan de slag gegaan wordt. De oefeningen worden besproken tijdens de coaching.

* 3x ontspanningsoefeningen die via een audiobestand thuis nageluisterd kunnen worden

* 2x AccesBars behandeling

 

De 5 coachgesprekken en 2 AccesBars sessies worden verdeeld over 7 bijeenkomsten gedurende 10-`12 weken. Een sessie duurt vaak 1,5 uur. Vooraf zal met ouder en tiener een intake gesprek plaats vinden. De AccesBars sessies vinden in overleg met de tiener plaats met of zonder aanwezigheid van de ouder. Investering voor dit pakket € 595,00. Alle gebruikte materialen zijn hierbij inbegrepen. 

Wat is AccesBars?

 

Wanneer aan mij gevraagd wordt wat AccesBars inhoud vergelijk ik het vaak met een voetreflexbehandeling. AccesBars werkt met  32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. 

 

AccesBars voor is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die;

 

·        Rust en ruimte in het hoofd willen

·        Graag beter slapen en meer innerlijke rust willen

·        Meer energie willen ervaren

·        Behoefte hebben om vanuit hun kern en intuïtie           te leven

·        Graag meer zelfvertrouwen hebben

 

 

Tijdens de  behandeling:

Na het drinken van een kopje koffie/thee en een korte bespreking van de gewenste veranderingen ga je gekleed en comfortabel onder een deken of dekbed op de massagetafel liggen. Ik start dan met de behandeling door contact te maken met jouw lijf. Ik raak daarbij je hoofd, voeten en handen een tijdje aan. Daarna start ik met het activeren van de reflexpunten. Gedurende 3 a 4 minuten houd ik deze punten vast. Daarna ga ik door naar de volgende greep. Afhankelijk van jouw behoefte kun je tijdens de behandeling praten, stil zijn of mij vertellen wat je ervaart tijdens de behandeling. Het kan zijn dat je in slaap valt (dat is echt geen enkel probleem en gebeurt vaker) of het gevoel hebt dat je af en toe even weg zakt. 

Na de behandeling:

De behandeling neemt 1-1,5 uur in beslag. Ik eindig altijd door even je schouders aan te raken. Daarna drinken we samen nog wat en hoor ik graag hoe je de behandeling hebt ervaren.  Het is belangrijk de periode na de behandeling veel water te drinken om vrij gekomen afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.