Ervaringen van middelbare scholieren...

De opdrachten met meerkeuzevragen over hoe je het makkelijkst kunt leren vond ik het leukst "

- Meisje W. (11), volgde de groepstraining Ik Leer Leren-

 

"Ik vond alle opdrachten uit de training nuttig, het heeft veel geholpen'.

- Meisje N. (11 jaar) volgde de groepstraining Ik Leer Leren-

"Ik merk dat ik nu eerder aan het leren voor een toets begin, In plaats van te wachten tot het laatste moment begin in nu al op het moment dat de docent de toets opgeeft. Ik merk dat ik daardoor betere cijfers haal. Ook heb ik geen hulp meer nodig bij het maken van een planning, dat had ik vooraf niet verwacht. En ik heb mijn eigen manier van huiswerk maken gevonden. Ik begin nu met leren en doe mijn maakwerk later. Dat is een bewuste keuze. Want op mijn leerwerk zijn mijn cijfers gebaseerd, het maakwerk wordt niet altijd gecontroleerd"

- Jongen, 14 jaar, 2e klas, na de training-

Ervaringen van ouders....

Mijn dochter heeft er van geleerd hoe ze haar beter haar huiswerk kan plannen en opdrachten/toetsen kan aanpakken"

- Moeder van een brugklasleerling (11)- 

"Wat een mooie opbouw heeft dit programma, alles komt aan bod. Het programma heeft ons veel gebracht; bewustwording, andere manieren van leren en mijn dochter is niet meer zo snel van slag”

- Moeder van een brugklasleerling (11)- 

 

Onze dochter heeft bij Conny de ik leer anders training gedaan en faalangst training! Ze ging altijd met plezier naar Conny en heeft veel van haar kunnen leren! Mocht het voor onze dochter in het voortgezet onderwijs nog nodig zijn om de ik leer, leren training te gaan volgen trekken wij zeker weer aan de bel bij Conny.

-Moeder van basisschoolleerling (10)-

Onze dochter heeft de ik leer leren training gedaan, ze heeft dankzij de coaching van Conny zoveel geleerd en het gaat echt heel erg goed. onze dochter weet wat ze kan ,maar nu ook vooral hoe ze het beste het kan leren. En geen één tekortpunt meer in nog maar een paar maanden tijd, we zijn blij dat we ze er zo goed voor staat en school nog steeds leuk vindt. Conny super bedankt voor alles, je bent een topper!!

-Moeder van middelbare scholier (13), na de training-