- 20 oktober 2021-

 

Stralend zit ze voor me.....

Hoe gaat het? vraag ik. Aan tafel zit een moeder voor haar 2e coachgesprek. Voordat ze begint te vertellen kijk ik nog eens goed. Ze straalt.....wauw!

Ze begint te vertellen...."Ja, het gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me goed, ik heb het idee dat ik alles beter onder controle heb. De planning die je hebt aangeraden en die ik nu iedere week maak werkt super"

En met de kinderen?

"Ja, die doen het ook goed. Ik merk dat mijn dochter weer speelafspraakjes maakt en van mijn zoon kreeg ik een compliment dat ik, iets wat ik normaal gesproken vergeet, onthouden had"

Ondertussen straal ík ook. Want wat een bijzondere veranderingen! Na slechts 1 coachgesprek gecombineerd met een AccesBars behandeling.

Door zelf de stap te zetten en coaching aan te gaan creëert deze moeder niet alleen voor zichzelf meer overzicht maar het heeft zichtbaar effect op haar hele gezin.

Voor het 2e en laatste gesprek heb ik een aantal oefeningen voorbereid om nog meer inzichten aan haar te kunnen geven. Vol enthousiasme gaan we daar samen mee aan de slag.....