Mijn naam is Conny Marree en als coach gericht op meiden van 12 tot 18 is het mijn missie jouw dochter zo ontspannen mogelijk zichzelf te laten zijn.

 

Dat doe ik door een combinatie te maken van coachgesprekken, creatieve opdrachten, ontspanningsoefeningen/meditaties en AccesBars behandelingen. 

Mijn ontwikkeling

 

Als kind was ik stil, rustig en teruggetrokken en had een rijke innerlijke belevingswereld. Ik was niet echt zichtbaar, paste mij gemakkelijk aan en durfde weinig te ondernemen. Ik deed goed mijn best op school, ontwikkelde een hoge mate van perfectionisme en stond altijd ‘aan’. Ik was het liefste thuis zodat ik mij kon terugtrekken in mijn eigen innerlijke wereld.

 

Pas toen ik volwassen was leerde ik mijzelf steeds beter kennen en ontdekte dat ik hoog gevoelig ben. Ik kreeg inzicht in de eigenschappen die daar voor mij bij horen: je anders voelen dan anderen,  aanpassen aan de omgeving, sfeer en stemming aanvoelen, zorgzaam zijn, piekeren, slecht in slaap kunnen komen en vaak moe zijn. Ik kwam erachter dat het voor mij nodig is om me te ontladen en op te laden door mij terug te trekken en de dingen doen waar ik van hou; boeken lezen en luisteren, nieuwe dingen leren, films kijken etc. 

 

Maar ik herken mijzelf ook in beschrijvingen van meer/hoogbegaafdheid. Snel oplossingen zien, creatief kunnen denken, behoefte hebben aan uitdaging (maar dan wel gecombineerd met een bepaalde routine), autonoom willen zijn,  perfectionistisch, kunnen filosoferen/levensvragen kunnen stellen, diepgaande maar soms trage verwerking hebben, snel verveeld kunnen zijn.

 

Naast veel leren met het hoofd uit opleidingen, trainingen en boeken heb ik de laatste jaren geleerd meer in mijn lijf te komen en meer te voelen. Na de training AccesBars volgde ik Reiki 1, 2 en 3 A en de jaaropleiding tot Reiki- Therapeut. Hierdoor leerde ik steeds meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Een eigenschap die ik graag inzet tijdens de coaching. 

 

Alles wat ik zelf geleerd heb en wat mij heeft geholpen in mijn zoektocht heb ik gebruik om een eigen programma met eigen werkboek te schrijven. Dit alles heb ik verwerkt in het Very Important Puber (VIP) programma. 

 

Meer over mij

Ik ben getrouwd, ik heb 2 dochters en sinds eind 2019 woont ook Jazz bij ons, een Golden Retriever , die regelmatig bij mij in de praktijk ligt. 

 

Na een studie Psychologie P& O en  1,5 werken op een personeelsafdeling ben ik gaan doen wat ik het liefste doe: werken met kinderen. Ik kwam terecht op een Buitenschoolse Opvang waar ik altijd met plezier gewerkt heb. Na 7 jaar daar gewerkt te hebben startte ik met mijn eigen gastouderopvang aan huis. Ik volgde in die tijd diverse cursussen, opleidingen en trainingen op het gebied van het begeleiden van kinderen (opleiding Jongerencoach, coachen bij HSP, coachen bij ADD/ADHD en Kindertekeningen lezen). Maar ook de opleiding tot Kindercoach. 

 

Na het sluiten van de gastouderopvang aan huis ben ik gestart als gastouder aan huis in combinatie met het werk als Kindercoach. Ik volgde de trainingen Ik Leer Leren en Ik Leer Anders. Dit gaf mij veel inzichten in de verschillende manieren waarop tieners kunnen leren. Inzichten die ik nu nog steeds toe pas in de coaching die ik geef

 

 Naast mijn werk als gastouder aan huis en kindercoach mocht ik als zelfstandige werken aan leuke opdrachten zoals het afnemen van praktijkexamens bij gastouders en het maken van examenvragen voor het theorie examen gastouders. 

"Ik sta voor persoonlijke ontwikkeling van mijzelf en de ander. Dit doe ik met rust, aandacht en warmte zodat zowel ik als de ander ontspannen zichzelf kan zijn'