- 4oktober 2021-

 

Wat een huisdier voor jouw kind kan betekenen

 

Dit is Jazz. Onze Golden Retriever van bijna 1 jaar. We genieten enorm van haar. Ze is heerlijk vrolijk en begroet iedereen enthousiast.

Dat wij nu, na 2 Berner Sennen honden, voor een Golden Retriever kozen is bijzonder. Alsof het cirkeltje rond is.

Als kind had ik namelijk ook 2 Golden Retrievers. De oudste, Lady, kwam bij ons toen ik een jaar of 7 of 8 was. Ik herinner me nog de lange autorit (ze kwam ergens uit Brabant) en het gevoel van blijdschap dat ik toen had.

Na een paar jaar kreeg Lady een nestje. Een pupje bleef bij ons. Nouschka. Met Nouschka had ik, inmiddels puber, een speciale band. Ze kwam namelijk stiekem naar boven naar mijn kamer terwijl dat eigenlijk niet mocht. Ze ging dan heerlijk bij mij liggen.

Toen ik ging samenwonen kwam ze 'logeren' .
De 3 weken die ze zou blijven werden een paar weken. Ze bleef steeds een beetje langer omdat het zo fijn en gezellig was om haar nog wat langer bij mij te hebben ☺

Nu dus weer een Golden Retriever. Fantastische honden. Jazz leert supersnel, ligt het liefst onder mijn bureau als ik aan het werk ben en is altijd blij als ik weer thuis kom (ook al was ik maar 10 minuten weg)