Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

 

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende bars-punt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

 

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

 

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

 

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

"Mijn rugklachten zijn voor 80 % verdwenen  en ik heb voor mijn doen goed geslapen. Dat was lang geleden"

A. (1e AccesBars behandeling)

 

 

"Heerlijk ontspannend, ik viel bijna in slaap"

B. (1e AccesBars behandeling)

 

 

"Wauw, na deze behandeling heb ik aan iedereen verteld wat voor bijzonders ik ervaren had.

Mijn hoofdpijn was weg en ik voelde me erg ontspannen,

Wanneer mag ik weer? "

G. (1e AccesBars behandeling)

 

 

"De dag na de behandeling heb ik een goed gesprek gehad met mijn man.

Het bleek dat we elkaar al een tijdje verkeerd begrepen,

vooral omdat mijn manier van communiceren niet aansloot bij zijn manier.

Communicatie was precies het punt dat opspeelde tijdens de behandeling".

C. (1e AccesBars behandeling)

 

 

"Het lijkt alsof ik alles een stuk helderder zie"

A. (1e AccesBars behandeling)

 

 

" Ik merk aan het einde van de behandeling altijd dat ik een stuk rustiger ben dan voor die tijd"

G. (na 3x AccesBars)

 

 

"De week na de AccesBars merkte ik dat mijn zoon een stuk minder snel boos werd dan anders"

J. (zoon, 14 jaar, AccesBars)

 

 

"Heerlijk even een moment voor mijzelf, daar was ik echt aan toe "

A. (1e AccesBars behandeling)

 

 

De voorbeelden hierboven zijn ter illustratie van wat anderen ervaren na een AccesBars behandeling.

Omdat iedereen anders is kan jouw ervaring ook anders zijn.

 

Wanneer je voor de 1e keer voor een behandeling komt vraag ik altijd op welk gebied je graag verandering zou willen zien. Veel vrouwen geven aan dat zij graag verbetering zien op lichamelijk gebied (rugklachten, hoofdpijn).  Echter, niet altijd heeft Acceseffect op de klachten die in een gesprek naar voren komen. Er wordt dan gedacht dat de behandeling helemaal geen effect heeft gehad.. 

Na doorvragen blijkt dan later dat er op de genoemde klachten geen verandering zijn waargenomen maar dat er bijvoorbeeld wél belangrijke beslissingen ten aanzien van werk of relaties zijn genomen.  Ook wordt vaak benoemd dat na een behandeling opmerkingen van anderen niet meer zo hard binnen komen en je bijvoorbeeld duidelijker weet wat wat je zelf wilt.

 

Zelf merkte ik een dag na de AccesBars behandeling dat ik me blijer, vrolijker en opgewekter voelde en meer durfde te handelen naar mijn eigen gevoel. 

 

Spreekt dit je aan en wil je ook graag ervaren wat een behandeling met je doet? Maak dan een afspraak via info@zichtbaar-kind.nl of stuur een appje naar 06-20816773. 

 

 

Een AccesBars behandeling neemt ongeveer 45-60 minuten in beslag, maar de ervaring leert dat ik vaak langer bezig ben.

Het is dan ook aan te raden om ongeveer 2 uur de tijd te nemen. Een behandeling voor volwassenen kost € 55,00

Een strippenkaart van 5x kost € 250,00

 

 

Een AccesBars behandeling voor kinderen (tot 18 jaar) neemt ongeveer 30 minuten in beslag maar kan ook langer duren,

afhankelijk van de concentratie en behoefte van het kind. Het is dan ook aan te raden ruim de tijd te nemen voor de behandeling. Tijdens de behandeling mag er worden gepraat of een boekje gelezen worden. Een behandeling voor kinderen kost € 27,50